Nakup zlata

ZaščitaAli ste pripravljeni na finančno nevihto?
VarčevanjeVarnejše kot v katerikoli nogavici!
E-KnjigaPlemeniti denar

James Turk – srebro bo poletelo iz svoje ogromne več desetletne osnove

Medtem ko smo že v zadnjem tednu trgovanja v oktobru, je James Turk za King World News povedal, da bo srebro poletelo iz svoje ogromne več desetletne osnove  v obliki “skodelice z ročajem”.

James Turk: “Videti je, da so centralne banke vse zelo dobro potisnile navzdol, Eric. Številni trgi so obtičali v ozkih območjih trgovanja…

Ta strog nadzor nad trgi je tisto, kar si centralne banke prizadevajo v času, ko so volitve v ZDA le še nekaj tednov proč. Medtem ko lahko redno izvajajo vpliv na trge s svojimi posegi, pa centralne banke ne bodo mogle večno nadzorovati trgov.

Moramo imeti v mislih, da so trgi na koncu vedno večji od vsake centralne banke ali cele skupine centralnih bank, ki deluje skupaj. Temu načelu smo bili priča leta 2008, ko je razplet na številnih trgih privedel do propada banke Lehman in kasnejših preobratov. Torej, začetek tovrstnih dogajanj pričakujem po volitvah, ne glede na to, kdo zmaga, in pričakujem, da bodo veliki zmagovalec ravno plemenite kovine.

Želel bi, da še enkrat pogledamo na moj dolgoročni graf srebra. Spomnili se boste, da smo zadnjič o tem razpravljali julija. Takrat se je srebro ravno prebilo nad svoj dolgoletni trend, kar je bila najboljša novica za srebro v petih letih.