Nakup zlata

ZaščitaAli ste pripravljeni na finančno nevihto?
VarčevanjeVarnejše kot v katerikoli nogavici!
E-KnjigaPlemeniti denar

Na trgu srebra bo prišlo do velikega presenečenja

Eden izmed bolj razgledanih profesionalcev v tem poslu je za King World News spregovoril o dogajanju na trgu srebra. Izvedeli smo tudi kaj je tisto, s čimer so bili finančni trgovci tako zaposleni v aktualnem času nihanja cen srebra.

Rick Rule: "Moja izkušnja je, da trg srebra prekaša trg zlata, vendar z zamikom. Delnice rudarjev srebra so prav tako prekašale delnice rudarjev zlata. Delnice rudarjev plemenitih kovin res delujejo kot liderji…"

Rick Rule nadaljuje: "Toda, kot bi pričakovali na bikovskem trgu v polnem razmahu, bodo delnice rudarjev srebra prekašale delnice rudarjev zlata, saj je srebro donosnejše od zlata. In tudi zato, ker rudarji srebra kot razred predstavljajo veliko manjšo skupino podjetij.

Obstaja manj imen, kamor lahko investiramo denar, kot pa je to pri zlatu. Upoštevajte, da je to zelo nestabilna in zelo tvegana igra. In za tiste, ki želijo sodelovati v nestabilnem trgu srebra, je bolje, da ta imena izberejo zelo premišljeno. In prav tako se morajo pripraviti za nestanovitnost, ki bo skrajna, in zagotavljam vam, da vas bo v danem primeru zelo prestrašila."

Spodaj si lahko ogledate pozicije komercialnih trgovcev (hedgerjev) na trgu srebra. Upoštevajte, da so komercialni hedgerji znatno zmanjšali svoje kratke pozicije ob nedavnih padcih cene srebra.

Spodaj si lahko ogledate pozicije komercialnih trgovcev (hedgerjev) na trgu srebra. Upoštevajte, da so komercialni hedgerji znatno zmanjšali svoje kratke pozicije ob nedavnih padcih cene srebra.

 na-trgu-srebra-bo-prislo-do-velikega-presenecenja

Komercialne kratke pozicije so še vedno na ravni, ki vzbuja skrb. Še enkrat, to ne pomeni, da cena srebra na kratek rok ne more iti bistveno višje.

Pomembno je tudi omeniti, da je bikovsko razpoloženje v srebru precej padlo, čeprav še vedno ni v kategoriji "pretiranega pesimizma".

 na-trgu-srebra-bo-prislo-do-velikega-presenecenja-2

Ni bilo veliko gibanja v smislu komercialnih kratkih pozicij na trgu zlata, ki so še vedno zelo velike. V prihodnjih tednih in mesecih bo zelo zanimivo videti, kako se bodo stvari odvijale na trgih zlata in srebra.

Vir: insajder