Nakup zlata

ZaščitaAli ste pripravljeni na finančno nevihto?
VarčevanjeVarnejše kot v katerikoli nogavici!
E-KnjigaPlemeniti denar

Vtisi z dogodka DAN ODPRTIH VRAT

Tim Valores je včeraj, 28.10.2015 v Plaza hotelu v Ljubljani, na široko odprl svoja vrata in omogočil vstop več kot 100 povabljenim gostom. Na dogodku imenovanem »Dan odprtih vrat« smo vsem udeležencem omogočili vpogled v našo dejavnost in storitve ter v perspektivo našega poklica. Analitiki trgov dela so izhajajoč iz verjetne slike razvoja družbe navedli, da sodi finančni svetovalec med 10 najperspektivnejših poklicev do leta 2050. Ravno zato želimo v Tim Valores k pogodbenemu sodelovanju povabiti čim več novih sodelavcev in jih povezati z najelitnejšimi poslovnimi partnerji. Le-ti so domača in tuja specializirana podjetja, ki upravljajo več milijard evrov vredno premoženje in so na Dnevu odprtih vrat s svojimi predstavitvami navdušili obiskovalce.

Iskreno se zahvaljujemo vsem vam, ki ste se dogodka udeležili v tako velikem številu in hvala zato, ker nas podpirate in sodelujete z nami. Iskrena hvala vsem pogodbenim partnerjem za vaše izvrstne in zanimive predstavitve.

Ekipa Tim Valores

vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-1vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-2vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-7vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-8vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-9vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-6vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-3vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-4vtisi-z-dogodka-dan-odprtih-vrat-5