PRAVNO OBVESTILO | NAKUP ZLATA IN SREBRANakup zlata

ZaščitaAli ste pripravljeni na finančno nevihto?
VarčevanjeVarnejše kot v katerikoli nogavici!
E-KnjigaPlemeniti denar

PRAVNO OBVESTILO

1. UPORABA SPLETNEGA PORTALA

Pravna obvestila veljajo za vsakogar, ki obišče www.nakup-zlata.si (spletna stran) in za celoten portal, za vse njegove sestavne dele in podstrani. Pravna obvestila se lahko kadar koli, brez predhodnega obvestila, spremenijo ali dopolnijo. Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja s spremembami.

Spletna stran www.nakup-zlata.si je namenjena ponuditi informacije o različnih naložbenih možnostih na trgih širšemu krogu obiskovalcev- uporabnikov. Prav tako pa ponuja informacije glede splošnih pogojev za nakup in prodajo plemenitih kovin, glede nakupnih in prodajnih cen plemenitih kovin na trgu.

Uporabnik se zavezuje, da bo spletno stran uporabljal na običajen način, skladno z njegovim namenom. Pri tem se je dolžan vzdržati vseh ravnanj, ki bi posegla v pravice podjetja Tim Valores, d.o.o. ali bi lahko njemu oziroma tretjim osebam povzročile škodo. V primeru, da uporabnik ne spoštuje pravil, mu lahko podjetje Tim Valores, d.o.o. brez predhodnega obvestila zbriše uporabniški račun in začasno onemogoči dostop do spletne strani.

2. PODATKI O PONUDNIKU

Družba:
TIM VALORES, izobraževanje, d.o.o., Jarška cesta 10b, 1000 Ljubljana
ID za DDV:
SI69179565
Matična številka:
6530397000
Vpis v sodni register:
Okrožno sodišče v Ljubljani, 15.1.2014 opr. št. 2014/839
Ustanovitveni kapital:
7.500,00€
Zastopniki:
Iskra Aljoša, direktor
Linasi Rogač Irena, direktor
Transakcijski račun:
Za nakup plemenitih kovin: SI56 6000 0000 0587 406 (Hranilnica LON d.d. Kranj)
Za ostalo poslovanje: SI56 1010 0005 3198 190 (BANKA KOPER d.d.)

3. ZBIRANJE IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Tim Valores, d.o.o. zbira, obdeluje in uporablja sledeče osebne podatke, ki jih preko kontaktnega obrazca posredujejo uporabniki spletne strani skladno z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-UPB1, UL RS 94/2007 in spremembe): ime in priimek ali naziv pravne osebe, elektronska pošta, telefonska številka, naslov bivanja, država bivanja.

Podjetje Tim Valores, d.o.o. bo osebne podatke uporabnikov zbiralo, shranjevalo in uporabljalo izključno v sledeče namene:
  • Občasno obveščanje o novostih preko elektronske pošte;
  • Statistične, marketinške in druge raziskave v zvezi z uporabniki spletne strani.

4. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna stran www.nakup-zlata.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu pa podjetje Tim Valores, d.o.o. niti druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri izdelavi spletne strani in še sodelujejo pri nadgradnji ne morejo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje Tim Valores, d.o.o. prav tako ne sprejema odgovornosti za kakršno koli škodo, izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi uporabniku lahko nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le- te ali motenega delovanja spletne strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja spletne strani z drugimi spletnimi stranmi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Tim Valores, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Tim Valores, d.o.o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran.

5. AVTORSKE PRAVICE

Vsa vsebina spletne stani www.nakup-zlata.si (ne glede na obliko- besedilo, slika, audio ali video vsebine) je avtorsko pravno zaščitena kot individualna stvaritev. Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo (ogledovanje in branje v nekomercialne namene), pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

6. SPLOŠNO

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Ta pravna obvestila veljajo od 1.8.2016 do preklica oziroma do objave novih.

TIM VALORES, izobraževanje, d.o.o.

7. POHVALE IN PRITOŽBE UPORABNIKOV

Zanima nas vaša izkušnja z nami, tako dobra kot slaba. Na koncu šteje samo vaše zadovoljstvo. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo z obiskom spletne strani ali našim svetovanjem zaupali na info@nakup-zlata.si.
© 2016 TIM VALORES d.o.o. | Kazalo strani | Pravno obvestilo | Izjava o varovanju zasebnosti